Tartaletky s ganache náplňou z kyslej smotany

Ingrediencie:

Cesto:

250 g hladkej múky,

100 g práškového cukru,

125 g MASLO BABIČKA,

1 vajce
Krém:

200g KYSLÁ SMOTANA BABIČKA,

100g bielej čokolády
Čas prípravy
Porcie

Postup:

Z múky, cukru, vajca a masla vypracujeme maslové cesto. Cesto necháme odležať aspoň 1 hodinu. Následne plníme vymastené košíčky v naozaj tenkej vrstve a pečieme na 180°C asi 10 minút. Vyberieme z foriem a necháme vychladnúť. 

Bielu čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli a zmiešame s kyslou smotanou na hladký krém. Do košíčkov dáme ovocný džem a potom vrstvu krému. Necháme vychladiť a dozdobíme.

Vyskúšajte aj ďalšie chutné recepty