
Tvaroh ako z čias, keď ho vyrábali
naše staré mamy

Obľúbená hrudkovitá konzistencia, osviežujúca kyslomliečna chuť a mliečno-smotanová vôňa, to sú prvky, ktoré charakterizujú naše BABIČKA Tvarohy.
Čím je BABIČKA Tvaroh
výnimočný?
Kým v ostatných tvarohoch sa v procese výroby srvátka oddeľuje od zrazeniny odstreďovaním na špeciálnych mechanických odstredivkách s takmer nulovým podielom ručnej práce, v prípade našich tvarohov prebieha oddeľovanie klasickým postupom výroby – cedením s vysokým podielom precíznej ručnej práce, vďaka čomu má BABIČKA Tvaroh všetky prvky tvarohu, ešte z čias kedy ho vyrábali naše staré mamy.
Navyše sa pri jeho výrobe používa výhradne slovenské mlieko prevažne z regiónu TEKOV a nepoužívajú sa žiadne konzervačné látky a jeho vysoká trvanlivosť je zabezpečená iba jedinečným vákuovým balením.
Vysoký obsah bielkovín
Pre svoje energetické hodnoty, vysoký obsah bielkovín, tuku, vápnika, aminokyselín a železa je tvaroh predurčený pre zdravú výživu a na použitie, tak v studenej ako aj v teplej kuchyni na prípravu sladkých, ale aj slaných pokrmov.
