Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom. Zmiešame múku, kakao a prášok do pečiva a pridáme k vyšľahanej pene. Cesto vylejeme na plech 40×30 cm a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C približne 15 minút.
Medzitým si vyšľaháme šľahačkovú smotanu a zmiešame tvaroh s mascarpone a cukrom. Opatrne primiešame vyšľahanú šľahačku a odložíme do chladničky. Vychladnuté cesto rozkrojíme na 2 časti. Natrieme pripraveným krémom a navrch položíme druhú časť cesta. Zaťažíme a odložíme stuhnúť do chladničky.
Cesto:
- 100 g hladkej múky,
- 100 g kryštálového cukru,
- 3 PL kakaa,
- 2 ks vajcia,
- 60 ml mlieka,
- 50 ml oleja,
- 1 vanilkový cukor,
- 2 ČL prášku do pečiva
Krém:
- 250 g TVAROH BABIČKA,
- 150 g mascarpone,
- 100 ml šľahačkovej smotany,
- 100 g práškového cukru