Postup:
Zmiešame múku s práškom do pečiva a kakaom. Pridáme zmäknuté maslo, trošku vody, cukor, jedno vajce a vypracujeme cesto. Cesto rozvaľkáme a preložíme na vymastený plech. Na kakaové cesto navrstvíme plnku, ktorú si pripravíme z tvarohu, vajec, Zlatého klasu, nasekanej čokolády a mandľových lupienkov. Môžeme dochutiť cukrom a vanilkovým cukrom. Poslednou vrstvou bude svetlé piškótové cesto. Vyšľaháme si vajcia s cukrom, pridáme vodu a olej. A nakoniec zapracujeme múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na tvarohovú vrstvu. Vrch môžeme ešte posypať s mandľovými lupienkami. Koláč pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180° asi 25 minút.
Ingrediencie:
- Cesto 1
- 300 g polohrubá múka
- 100 G MASLO BABIČKA
- 2 PL kakao
- 6 PL voda
- 1/2 balíček prášok do pečiva
- 100 g práškový cukor
- 1 ks vajce
- Cesto 2
- 3 ks vajcia
- 150 g kryštálový cukor
- 7 PL voda
- 7 PL rastlinný olej
- 200 g polohrubá múka
- 1/2 balíček prášok do pečiva
- Plnka
- 750 g TVAROH BABIČKA TUČNÝ
- 50 g nasekaná čokoláda
- 50 g mandľové lupienky
- 2 ks vajcia
- 1 PL Zlatý klas
- 3 PL práškový cukor
- 1 vanilkový cukor