Z múky, cukru, vajca, zmäknutého masla a citrónovou kôry a šťavy pripravíme cesto, ktoré necháme aspoň pol hodinu odpočívať v chladničke. Z mlieka, cukru a vanilkového pudingu si uvaríme krém, ktorý necháme mierne vychladiť. Nakoniec do neho zamiešame kyslú smotanu. Cestom si vystelieme vymastenú okrúhlu formu na pečenie, s priemerom 28 cm. Popicháme vidličkou a dáme piecť na 200°C 10 minút. Na predpečené cesto navrstvíme pripravený krém a ozdobíme ovocím. Spolu pečieme ešte 15 minút na 200°C.
Cesto:
- 250 g hladkej múky,
- 1 vajce,
- 125 g MASLO BABIČKA,
- 125 g práškového cukru,
- citrónová kôra a šťava z polovice citrónu
Krém:
- 200 g KYSLÁ SMOTANA BABIČKA,
- 1 vanilkový puding,
- 300 ml mlieka,
- 3 PL cukru
- Na ozdobu: čerstvé ríbezle