Hlavné menu

Tvarohový kinder mliečny rez

Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom. Zmiešame múku, kakao a prášok do pečiva a  pridáme k vyšľahanej pene. Cesto vylejeme na plech 40×30 cm a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C približne 15 minút.

Medzitým si vyšľaháme šľahačkovú smotanu a zmiešame tvaroh s mascarpone a cukrom. Opatrne primiešame vyšľahanú šľahačku a odložíme do chladničky. Vychladnuté cesto rozkrojíme na 2 časti. Natrieme pripraveným krémom a navrch položíme druhú časť cesta. Zaťažíme a odložíme stuhnúť do chladničky. 

Cesto:

  • 100 g hladkej múky,
  • 100 g kryštálového cukru,
  • 3 PL kakaa,
  • 2 ks vajcia,
  • 60 ml mlieka,
  • 50 ml oleja,
  • 1 vanilkový cukor,
  • 2 ČL prášku do pečiva 

Krém:

  • 250 g TVAROH BABIČKA,
  • 150 g mascarpone,
  • 100 ml šľahačkovej smotany,
  • 100 g práškového cukru