Tartaletky so smotanovým krémom

Ingrediencie:

250 g hladkej múky,

100 g práškového cukru,

125 g MASLO BABIČKA

1 vajce

Krém:

400 ml mlieka

1 vanilkový puding,

200 ml KYSLÁ SMOTANA BABIČKA

3 PL cukru

malinový džem
Čas prípravy
Porcie

Postup:

Milé koláčiky, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Navyše dokonalá kremová chuť, doplnená sviežou malinovou chuťou. No kto by odolal. U nás sa po nich len tak zaprášilo. Poznáte? Vyskúšate?

Postup

Z múky, cukru, vajca a masla vypracujeme maslové cesto. Cesto necháme odležať aspoň 1 hodinu. Následne plníme vymastené košíčky v naozaj tenkej vrstve a pečieme na 180°C asi 10 minút. Vyberieme z foriem a necháme vychladnúť. Na krém si z mlieka, cukru a vanilkového prášku pripravíme puding. Necháme vychladnúť a zmiešame s kyslou smotanou. Upečené košíčky potrieme malinovým džemom a navrstvíme krém. Na záver ozdobíme malinami a necháme cez noc vychladiť.

Vyskúšajte aj ďalšie chutné recepty