Hlavné menu

Zapekané gnocchi so syrom

Na troške oleja opečieme na kocky pokrájanú slaninu a šampiňóny. Pridáme lúpané alebo čerstvé paradajky a pretlačený cesnak. Všetko spolu prevaríme asi 5 minút. Potom pridáme kyslú smotanu a dochutíme soľou a čiernym korením. K omáčke pridáme uvarené gnocchi a všetko spolu premiestnime do nádoby na zapekanie. Na vrch nastrúhame syr a pečieme na 180°C asi 15 až 20 minút.

  • 500 g gnocchi,
  • 50 g slanina,
  • 1 konzerva lúpaných paradajok,
  • 200 g šampiňónov,
  • 2 strúčiky cesnaku,
  • 3 PL KYSLÁ SMOTANA BABIČKA,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • 100 g TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ NEÚDENÝ SYR