Rezance s krémovou omáčkou z kyslej smotany

Ingrediencie:

400 g rezance, 

150 g oravská slanina, 

1 ks KYSLÁ SMOTANA BABIČKA,

1 strúčik cesnaku, 

kúsok MASLO BABIČKA,

100 g TAVENÝ SYR LEVÍK, 

1 ks cibuľa, 

soľ, 

čierne korenie, 

petržlenová vňať
Čas prípravy
Porcie

Postup:

Rýchle krémové cestoviny, ktoré potešia celú rodinu. Sú pripravené za pár minút, takže ideálny, rýchly obed je na stole. Ja som ich podávala s rezancami a to si vždy spomeniem na starkú, ktorá nám také tie domáce poctivé rezance pripravovala skoro každý piatok. Nielen naslano ale aj naskladko. Robíte ich ešte niekto doma ručne?

Postup:

Cestoviny uvaríme v osolenej vode, tak aby neboli úplne rozvarené. Na panvici orestujeme na troche masla slaninku s cibuľkou. Uvarené cestoviny prehodíme k slaninke s cibuľkou, pridáme tavený syr a následnej aj kyslú smotanu. Dochutíme prelisovaným strúčikom cesnaku, čiernym korením a soľou.

Vyskúšajte aj ďalšie chutné recepty