PLNENÉ PIŠKÓTY S KYSLOU SMOTANOU BABIČKA

[custom_breadcrumbs]

Ingrediencie:

2 balenia cukrárskych piškót
500 g kyslá smotana Babička/250 g smotanový syr
150 g masla Babička
100 g práškového cukru
1 ks vanilkový cukor
ovocie
Čas prípravy

30 min

Porcie

4 porcie

Postup:

Z kyslej smotany Babička si pripravíme smotanový syr. Smotanu preložíme do sitka s gázou, cez noc zaťažíme a necháme odkvapkať prebytočnú tekutinu. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme precedenú smotanu a vymiešame hladký krém.
Piškóty naplníme pomocou cukrárenského vrecka a spojíme. Namočíme do studeného mlieka a vrchnú časť opäť ozdobíme krémom a ovocím. Necháme stuhnúť v chladničke.

Vyskúšajte aj ďalšie chutné recepty